Your questions - answered!

Вашите въпроси - отговор!

Моля, проверете най-често задаваните въпроси по-долу! Ако все още не можете да намерите отговор на въпроса си по-долу, моля, не се колебайте да се свържете директно с мен! Ще се радвам да отговоря на всяко ваше запитване!

Въпрос: КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ДА БЪДЕ ИЗПРАТЕНА ЕДНА ПОРЪЧКА?
О: Всичко в уебсайта е направено по поръчка, освен ако не е изрично посочено в описанието на продукта. Наистина зависи от текущото натоварване. Моля, вижте съобщенията на магазина под главното меню, за да проверите най-новата информация. Обикновено ми трябват около 4-5 работни дни за обработка на поръчка. Ако все още не сте сигурни колко време ще отнеме, преди поръчката ви да пристигне, моля, свържете се директно с мен, за да мога да ви дам най-актуалната информация!

Въпрос: СЛЕД КАТО ПОРЪЧКАТА Е ГОТОВА, КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ЗА ПРИСТИГАНЕ?
О: За вътрешни (Великобритания) поръчките се изпращат чрез Royal Mail 1st Class, освен ако не е изрично поискано от клиента.

За съжаление, поради текущата ситуация, единствената налична опция за международни клиенти в момента е „Опция за експресна доставка“. Основно използвам UPS, който обикновено доставя в рамките на 4 работни дни по целия свят.


Ако желаете поръчката ви да бъде изпратена с друг куриер или сте готови да предоставите етикет, моля, свържете се директно с мен. Винаги се радвам да помогна!

В: БИХ ИСКАЛ ПОКАНИТЕ МИ ДА СА НА РАЗЛИЧЕН ЕЗИК. МОЖЕШ ЛИ ДА НАПРАВИШ ТОВА?
О: Да, това определено може да се направи на език, различен от английски. Въпреки това бих поискал формулировката точно както искате да бъде написана.
Във всеки случай, имайте предвид, че винаги изпращам цифров проект за одобрение, преди да продължа с поръчката.

В: ЕКСПЛОДИРАЩИТЕ КУТИИ ЗА СНИМКИ ПРИСТИГАТ ЛИ СЪС СНИМКИ? АКО ДА, КАК МОГА ДА ВИ ГИ ИЗПРАТИМ?
О: За съжаление кутиите със снимки не пристигат със снимките на клиентите. Кутията пристига точно както се вижда на снимките, освен ако персонализирането не е договорено предварително.

Подреждането на снимките оставям на клиентите, като по този начин те могат да поставят снимки, бележки и стикери в кутията където решат и да останат доволни от комбинацията. Също така вярвам, че по този начин добавяте частица от вашата душа и емоция към кутията и прави цялото изживяване много по-специално!

Въпрос: МОГА ЛИ ДА ПРОМЕНЯ ФОРМУЛИРАНЕТО НА ПОКАНАТА/МАГНЕТА СЛЕД ПОТВЪРЖДЕНИЕ?
О: За съжаление, не приемам промени след потвърждение на текста. Ето защо силно препоръчвам да проверите повторно цифровото изображение, което изпращам за потвърждение. Като казах това, винаги има шанс да не съм започнал да отпечатвам вашите покани/етикети и все още могат да бъдат направени промени, така че, моля, свържете се с мен веднага, ако има нещо пренебрегнато или нередно.
Моля, имайте предвид, че всяка покана има различни стъпки и следователно таксата за промяна на текста след потвърждение може да варира.

В: КОЛКО ПЪТИ МОГА ДА ПРОМЕНЯ ФОРМУЛАТА/ДИЗАЙНА ПРЕДИ ПОТВЪРЖДЕНИЕ?
О: Можете да направите до 3 промени на текста/дизайна на поръчка. Ако искате да направите допълнителни промени, ще има такса в зависимост от сложността и размера на промените. Моля, свържете се с мен, ако има нужда от промяна на нещо.

Lucy Lazarova